ACTIVIA

Description

Activia experienced a good team growth and needed a new workplace that better suits their needs. They chose a beautiful space in a downtown building. It was necessary to fit out to give it a soul that resemble them.

 

The chosen space was partially divided, but the client wanted to adapt it to their needs. Our challenge was to properly select what was worth keeping and what was preferable to modify while optimizing the space for the growing number of employees.

This layout was designed in order to create a dynamic experience for the employees. We wished to create a space in which the current and future employees could strongly identified themselves and feel the energy. The tint and the finishes were selected to create a warm and dynamic impression, and create a space where all feel welcomed.

Photo credit : Louis Prud’homme

ACTIVIA
New office design description

Suite